Dating på nydate er gratis

Velkommen til gratis dating på nydate.dk

Mangler du en kæreste eller måske en ledsager for livet, er du ensom, måske søger du efter nye venner – så prøv vores gratis datingside. Dating på nydate er for dem som søger, at lave ensomhed om til tosomhed - opret en gratis dating profil - alle er velkommen også dig. Bemærk, hos nydate er det ikke kun gratis at oprette en dating profil, men også at bruge den!


Opret en gratis dating profil nu!


Stjernetegnet Jomfruen 23 august til 22 september

Stjernetegnet Jomfruen 23 august til 22 september

Stjernetegnet Jomfruen:

Jomfruen styres af Merkur. Fysisk forbindes det med fordøjelses systemet.

Det siges at have en feminin natur og er mere modtagende i sin måde at være på. Som et jordtegn forbindes det med materielle goder og praktisk udfoldelse og har med arbejde, krop og organisationsprincipper at gøre.

Da det er et bevægeligt tegn, kan det tilpasse sig - og det manifesterer sig som en evne til at skelne og analysere.

Planeter i dette tegn udtrykker sig perfektionistisk og medfører en tendens til både at kritisere og at være selvkritisk.

Der er en trang til at arbejde hårdt og en stærk motivation til at være hjælpsom og stå til rådighed for andre. Arbejdsprincippet er overdrevent, og der er behov for at organisere mennesker socialt i relation til arbejdet.

Rationel tankegang er dominerende. Der kan opnås større balance ved at lade fantasi og irrationelle impulser få større indflydelse.

Jomfruen er organiserende og praktisk, analytisk, velovervejede, blød og eftergivende. Men er også nervøs, skeptisk og kun lidt tolerant. En jomfru vil kæmpe for sit partnerskab og er oprigtige og du kan stole på dem. Jomfruens tegn er kendt som et uafhængigt stjernetegn. Deres udtryksform i kærligheden er sparsom og de fremtræder ofte følelseskolde og gemt bag en facade. Trods det, er de hengivne, loyale og kan blive en ideel partner.

Jomfruen passer bedst sammen med Stenbukken, Tyren, Skorpionen og Krepsen

Kendte personer som er født i jomfruens tegn:
Grundtvig, Simon Spies, Preben Elkjær, Marianne Jelved, Sean Connery.

Kilde: Astrolog, A R Duncan.

Opret en gratis dating profil