Hjælp

1. Du indtaster forkerte oplysninger (brugernavn / adgangskode). Få din adgangskode via e-mail - Klik her

2. Din profil er slettet af administrator. Grund: Inaktiv længe / ikke udfyldt profilen / overtrådt vores betingelser.

1. Den maksimale størrelse på et foto som du kan oploade er 6 mb.

2. Du kan ændre størrelsen på dit foto online ved at klikke her.

Vi kan desværre ikke hjælpe i dette tilfælde, din profil vil automatisk bliver slettet fra siden på et eller andet tidspunkt.

Hvis du har overtrådt vores betingelser eller din profil virker mistænkelig, får din profil status som - afventer godkendelse. Skriv til kundeservice og anmod om en godkendelse af din profil.

Klik på: Konto - Indstillinger » Privatliv. Her kan du bestemme hvem som må se dit indhold, du kan enda password beskytte indholdet så kun brugere som har modtaget et password fra dig, kan se indholdet.

Klik på: Konto - indstillinger » e-mail Underretning. Bestem om du vil modtage e-mail når: Du modtager private beskeder, gaver, en bruger har skrevet i din gæstebog, anmodninger om venskab.

Hvis en profil er ”Online” kan du chatte med personen. Klik på knappen ”Chat nu!” og chatten popper op i bunden af din skærm.

Skriv din tekst/besked ud fra taleboblen og tryk på ”Enter” på dit tastatur og beskeden er sendt. Beskeden popper nu op på modtagers computer og denne kan svare tilbage.

I bunden af chatten finder du 3 forskellige ”knapper” du kan klikke på: Venner – Beskeder – opsætning. Prøv at klikke på disse og se de funktioner som er til rådighed.

Hvis du ikke vil forstyres, kan du sætte dig selv offline, så kan andra brugere ikke anmode om at chatte med dig.

Visse funktioner er fjernet fra den mobile version for at optimere hastigheden.

SLET disse henvendelser. Normalt er der tale om svindlere fra Afrikanske og Øst europæiske lande som vil narre penge ud af dig. GÅ venligst til den pågældende profil og Klik på » Anmeld misbrug, hvis du modtager sådanne henvendelser

Har du udfyldt din profil? – Har du oploadet et godt foto af dig selv?

Mange tror at det er nok at registrere sig som bruger på nydate, og uden at udfylder profil og info - sender de nu beskeder rundt til vores brugere og forventer et svar, men sådan er virkeligheden IKKE.

Har du udfyldt din profil – har du oploadet et godt foto af dig selv?

På nydate.dk oplyser vi både, hvornår en profil er oprettet og hvornår en profil var online sidst. Mange tror at profiler, som ikke har været online længe ikke er kontaktsøgende, men dette er ikke korrekt. Vi har fået tilbagemeldinger fra brugere som har haft en profil på nydate.dk i flere år, før de fandt sammen med den rette.

Hvis du tror du finder den store kærlighed på at bruge 5 minutter online på en datingside, så er du noget af en optimist. Vores erfaring siger at det kræver tålmodighed at finde den rette. Ofte er de brugere som ikke er online hele tiden, de mest interessante at lære at kende, da de ofte er mere aktive og har et liv ved siden af computeren.

Bemærk, hvis du sender en besked til en bruger, sender vores system automatisk en e-mail til modtager til orientering om at han/hun har modtaget en privat besked på nydate.dk

Dating på nydate er gratis
Velkommen til gratis dating på nydate.dk

Mangler du en kæreste - en ledsager for livet, nye venner – så prøv vores gratis datingside. Dating på nydate er for dem som søger, at lave ensomhed om til tosomhed - alle er velkommen også dig. Bemærk, hos nydate er det ikke kun gratis at oprette en dating profil, men også at bruge den!


Opret en gratis dating profil nu!