Info om dating på nydate.dk

Info om nydate.dk

nydate.dk er en dansk ejet dating side, som er grundlagt i 2008 af en gruppe personer med interesse i at skabe noget for andre. Vores mål med nydate.dk var at skabe en gratis dating side, der skiller sig ud fra mængden og som et alternativ til eksisterende dyre dating sider, hvor der opkræves løbende abonnementer, der hæves fra brugernes konto hver måned.

På nydate.dk er det gratis at oprette en dating profil og det er gratis at bruge den. Næsten alle dating sider reklamerer med: Opret en gratis dating profil – men hvad hjælper det, når du så skal betale for at skrive til de øvrige medlemmer, eller betale for at se et foto og så videre.

Vigtige punkter om nydate.dk:
1. Det er gratis at oprette en dating profil og bruge den.
2. Vi viser ingen reklamer.
3. Ingen adgang for sex søgnings profiler.
4. Ingen adgang for spammere og andre udyr.
5. Adgang til nydate.dk via alle enheder, PC, tablet, mobil telefon og så videre.

Vi tilbyder dating for alle, uanset alder, race, køn og seksualitet – dog stiller vi krav til vores brugere, vær´ seriøse, takt og tone, du skal behandle andre som du selv vil behandles. nydate.dk er dating for dem som søger en kæreste, eller nye venner. Vi har rigtig mange søde og rare brugere, som er parat til at møde dig nu. Det er lige meget om du har været single i en uge eller flere år, så kan vi hjælpe dig med at finde en ny kæreste, blandt vores søde og rare brugere. Opret en dating profil nu og bryd ensomheden og få kærligheden tilbage i dit liv – tosomhed er tros alt bedre en ensomhed. Husk at nydate.dk gennem tiden har bragt 1.000-vis af singler sammen og knyttet mange nye venskaber.

Dating har aldrig været nemmere, din nye ven eller kæreste er altid i nærheden, også når du sider i bussen, er på café og så videre. Vi bruger den seneste nye teknologi til at køre vores dating side, det betyder en bedre oplevelse for dig som bruger, flere muligheder for at finde den rette – prøv selv, opret en gratis dating profil nu – og husk - den er gratis at bruge!

Velkommen til nydate.dk

Dating på nydate er gratis
Velkommen til gratis dating på nydate.dk

Mangler du en kæreste - en ledsager for livet, nye venner – så prøv vores gratis datingside. Dating på nydate er for dem som søger, at lave ensomhed om til tosomhed - alle er velkommen også dig. Bemærk, hos nydate er det ikke kun gratis at oprette en dating profil, men også at bruge den!


Opret en gratis dating profil nu!