Dating på nydate er gratis

Velkommen til gratis dating på nydate.dk

Mangler du en kæreste eller måske en ledsager for livet, er du ensom, måske søger du efter nye venner – så prøv vores gratis datingside. Dating på nydate er for dem som søger, at lave ensomhed om til tosomhed - opret en gratis dating profil - alle er velkommen også dig. Bemærk, hos nydate er det ikke kun gratis at oprette en dating profil, men også at bruge den!


Opret en gratis dating profil nu!


Stjernetegnet Fisken 19 februar til 19 marts

Stjernetegnet Fisken 19 februar til 19 marts

Stjernetegnet Fisken:

Fiskene regeres traditionelt af planeten Jupiter, men siden sin opdagelse i 1846 har Neptun også været anerkendt som tegnets hersker.

Fysisk forbindes det med fødder og lymfesystem.

Det siges at have en feminin natur og er derfor mere modtageligt i sin måde at udtrykke sin energi på.

I sin egenskab af vandtegn forbindes det med følelser, især de universelle følelser som menneskelige lidelser på Jorden.

Som et bevægeligt tegn udspreder Fiskene sin energi sporadisk og vilkårligt. Fiskene bevæger sig i den retning, vinden blæser. Planeter i Fiskene udtrykker sig sensitivt og på en ret diffus måde. Tegnet kanaliserer uhåndgribelige impulser, og planeter i tegnet er meget modtagelige over for signaler på et æterisk plan.

Der er en stærk tendens til at drømme og fantasere og en trang til at føle sig som martyr. Den forstærkede sensitivitet i Fiskene kanaliseres ofte i kreativt arbejde, navnlig i forbindelse med musik og film, men også i forbindelse med naturen og mennesker med behov for social omsorg. Fiskene er tegnet for drømme, skuffelser og spirituel berigelse.

Fisken er virkelighedsnær, fornuftig, venlig, vurderende og planmæssig. Men har også en tendens til at være humørsyg, uberegnelig. Fisken er nærmest kunstnerisk i sin kærlighed, er omsorgsfuld og nem at være sammen med. Fisken foretrækker trofaste og monogame forhold, frem for tilfældige bekendtskaber og forstår dine følelser og ofte uden ord.

Fisken passer bedst sammen med Krepsen, Skorpionen, Tyren og Stenbukken.

Kendte personer som er født i Fiskens tegn:
Gorbatjov, George Washington, Sepp Piontek, Pia Kjærsgaard, Brian Laudrup, Bruce Willis

Kilde: Astrolog, A R Duncan.

Opret en gratis dating profil