Info: Et lille opråb til jer brugere på nydate.dk

13/08/2015

Vi har fået flere henvendelser fra profiler som IKKE får svar når de skriver til jer brugere, det er simpelt hen for dårligt, vær venlig at skrive tilbage når i modtager post, det er da det mindste i kan gøre.

Så kan jeg oplyse at vi stadig må slette over 100 profiler hver dag fordi de IKKE bliver udfyldt og det er vi rigtig godt træt af. Vi får flere henvendelser fra brugere som er utålmodige og ikke kan forstå at vi har andet at lave end at godkende profiler 24/7 – gider ikke at kommenterer disse, men er de født med en guldske i røven eller hvad, vis dog lidt respekt for andres frivillige arbejde.

Nydate.dk skal være et godt sted at være, hvor brugerne viser gensidig respekt. Vi har desværre fået henvendelser fra flere kvindelige brugere som modtager post fra ”liderlige” mænd som skriver mærkelige breve til dem. Føler du dig generet af en bruger så husk at skriv til os, så vi kan tage affære.

Håber at den næste nyhed bliver mere positiv.  


6 Kommentarer

+2 uger siden

Chancen

Ufatteligt, at nogen gider at betale for domæne + webhotel! (Måske er vedkommende død???) Eller - når man nu har brugt så mange timer på at progammere en O.K. side og har pænt mange brugere, hvorfor dropper man så bare lortet???
De skrev: Anmeld udenlandske scammere! - Men - hvis du gør det (og dermed angiver profilnavnet), så slettes din profil automatisk! (Der er nemlig intet personale); men det viser bare, hvor idiotisk, siden er.

God fornøjelse!


+2 uger siden

Chancen

Det her er simpelthen den værste SKOD-side! Se lige datoen øverst! Respektløs tone overfor brugerne. Find en profil, som har været online for mindre end +2uger siden, så vinder du en lagkage!!! Bare henvend dig til "de frivillige", øverst Glad
DENNE SIDE ER DØD + RIP! + . Den var præcist ligesådan, sidst jeg gæstede den, - og det er flere år siden.


+2 uger siden

JydskGentleMand

Er denne side total død ?


JkJk´s dating profil. JkJk er {profile_field_age_value_years} år og kommer fra {profile_field_location_value} - søger {profile_field_gender2_value}. Opret en dating profil og kontakt JkJk

+2 uger siden

JkJk

Vi det ikke være til at lave en fil så personer der ikke svare inden for 5 dage bare bliver slettet ?


+2 uger siden

Stille63

Hvis i mangler en hjælper så er jeg klar.


+2 uger siden

6400sonderborg

Nu har jeg været her i ca 14 dage, og må bestemt rose jer. Det er nok den mest seriøse side jeg har været på i lang tid, da de fleste andre kun drejer sig om hvor mange penge de kan få trukket ud af dig. Jeg kan varmt anbefale siden videre, da jeg selv har fået kontakt til en sød Q, hvor det virker som om det virkelig skulle lykkes mig at få et fast forhold, for 1ste gang.


Tilføj kommentar