Speed dating

Speed dating

Et begreb inden for dating verden er det såkaldte speed dating. Hver date varer kun tre minutter, og så farvel igen.

Har du nogensinde været på en date, hvor du efter bare tre minutter ønskede dig langt væk? Eller måske har du forsøgt med internet dating og brugt månedsvis på at skrive lange breve og chattet online, hvorefter jeres allerførste møde ansigt til ansigt har været en helt baglæns situation? Eller måske har du det, som de fleste mennesker, der ikke møder særlig mange nye bekendte på arbejde, til badminton eller andre steder i hverdagen. Så kan speed dating være svaret.

Speed dating er små eller store arrangementer, hvor en masse mennesker mødes og dater tre minutter ad gangen. Så længe kan de fleste holde hinanden ud og være tilpas høflige. Dem man har lyst til at mødes med igen, sætter man et kryds ud for på et lille skema. Det er en meget uforpligtende form for dating, hvor man først og fremmest får mødt en masse nye ansigter. Efterfølgende kan man så mødes med de date match, der dukker op på skemaerne, i fred og ro og mere end tre minutter ad gangen.

Velkommen til gratis Speed dating.

Dating på nydate er gratis
Velkommen til gratis dating på nydate.dk

Mangler du en kæreste - en ledsager for livet, nye venner – så prøv vores gratis datingside. Dating på nydate er for dem som søger, at lave ensomhed om til tosomhed - alle er velkommen også dig. Bemærk, hos nydate er det ikke kun gratis at oprette en dating profil, men også at bruge den!


Opret en gratis dating profil nu!