Netdating for dig som søger en dating partner

Netdating

1 ud af 4 par har fundet en kæreste eller den store kærlighed på netdating. For flere og flere danskere på kærestejagt opstår den første gnist når netdating benyttes.

En gruppe forskere fra University of Oxford har undersøgt tendenser inden for netdating i 18 lande, og deres rapport viser, at 26,1 procent af de danske kærestepar, der har mødt hinanden, har fundet hinanden via netdating. Dermed placerer Danmark sig på en tredjeplads blandt de mest aktive netdating nationer.

En forsker i netdating ved Københavns Universitet mener, at tabuerne ved at lede efter en kæreste på net dating er blevet mindre:

- Vi er begyndt at acceptere netdating i højere grad, fordi netdating har fået en så stor udbredelse, og er et sted, hvor vi lever en stor del af vores sociale liv. Netdating kan skabe et solidt fundament for et godt parforhold, fordi parterne har mulighed for at lære hinanden godt at kende, inden de mødes i virkeligheden.

Du har mulighed for at diskutere nogle tungere emner, som det er svært at snakke om på en bar. Det kan være, hvorvidt man vil have børn eller måske lider af et handicap eller har specielle seksuelle lyster. På den måde bliver man klogere via netdating, inden man mødes ansigt til ansigt. Man kan sagtens blive forelsket via netdating, men man kan ikke vide om kærligheden overlever, når man mødes. Men netdating giver mulighed for at sortere dem fra, som ikke er potentielle, og derfor er der gode muligheder for, at netdating kan udvikle sig til noget positivt for dig.

Dating på nydate er gratis
Velkommen til gratis dating på nydate.dk

Mangler du en kæreste - en ledsager for livet, nye venner – så prøv vores gratis datingside. Dating på nydate er for dem som søger, at lave ensomhed om til tosomhed - alle er velkommen også dig. Bemærk, hos nydate er det ikke kun gratis at oprette en dating profil, men også at bruge den!


Opret en gratis dating profil nu!