Dating på nydate.dk

Dating på nydate.dk

En af fordelene ved dating på nydate.dk, er at her tæller personlighed mere end udseende og at man derfor ikke skal være bange for at kaste sig ud i brevskrivningen, selvom modtageren måske aldrig ville give dig en chance, hvis du kontaktede vedkommende på gaden. Uanset om du vil oprette en dating profil på nydate.dk for at få et varigt forhold eller få nye venner, er der hjælp at hente i den efterfølgende tekst.

Nogle mennesker er født til dating og kan det bare - andre kan lære det. At forfører et andet menneske kan for mange virke uoverskueligt og metoderne er i alle tilfælde mange - her er et par gode dating råd.

Mærk grundigt efter inden du opretter en dating profil:
Giv dig selv et følelsesmæssigt eftersyn, inden du går i gang med dating - er du klar til et nyt forhold, med andre ord – hvis du ikke er klar til dating kan du ikke vinde andres interesse, dating er som et spil, hvor du skal være parat til at vinde.

Når du er klar til dating på nydate.dk, så tænk ikke for meget over, hvordan det vil gå. Kast dig ud i det - tag det, som det kommer og hav det sjovt. Læg ud med at kigge efter en dating profil, som har de samme interesser som dig, derefter kan du tænke på, om vedkommende matcher dine øvrige krav til en dating profil og måske får du lyst til at lære ham/hende bedre at kende.

Gør det enkelt og se om du kan lokke modparten ud på en date så i kan møde hinanden og se, hvad der sker. Hold hensigten med dit møde nede på et enkelt plan, foreslå at mødes til en kop kaffe et eller andet sted.

Hold dine dating planer for dig selv:
Hold dine dating planer for dig selv. Det kan være du har svært ved ikke at plapre løs til alle vennerne om dine datingplaner, men udsæt det hellere til du ved, om der kommer noget ud af det. Jo flere mennesker, du fortæller om dine datingplaner, desto flere skal du diskutere dine dates med bagefter, også dem som mislykkedes og som du måske ikke har lyst til at tale om.

Gør det bekvemt når du skal på date:
Ifør dig noget behageligt tøj på den første date, så du ikke bruger hele daten på at sidde og rykke tøj på plads, fordi det ikke sidder ordentligt. Hold dig fra tøj som er for afslørende eller på anden måde føles ubekvemt.

Lyt til modparten på din date:
Få din date til at føle sig godt tilpas, du kan stille spørgsmål, som tager udgangspunkt i hvad vedkommende tidligere har oplyst dig, det viser at du har lyttet til vedkommende og finder interesse i personen.

Drop fortiden:
Spørg ikke til hans eller hendes seneste forhold, det er der rigeligt tid til senere, hvis I mødes igen. Hold dig til alt det positive du kan komme på, omtale af negative oplevelser og ting undlades, og fortæl ikke for meget om dine egne tidligere forhold på denne første date.

Drop alkohol:
Forhold ender ofte i løbet af få måneder - specielt hvis forholdet har udviklet sig fra møder, hvor I har været påvirkede af alkohol. Når I skal være ædru sammen, er virkeligheden en anden. Så begræns drikkeriet på de første dates. Hvis du mener, at du sagtens kan tåle at drikke seks genstande, så nøjes med tre.

Skal vi ses igen:
Kan du lide ham, du har mødt, når daten er slut, så spørg ganske enkelt, om han har lyst til at mødes igen. Er du for genert til at gøre det direkte, så send en mail eller SMS. Er han ikke noget for dig, så sig ganske enkelt "tak for i dag" og lad være med at love, at du vil ringe eller skrive, hvis du allerede ved, at det har du ikke lyst til.

Undlad negativ omtale:
Diskuter aldrig med venner, hvordan en date er gået. Dårlig omtale og bemærkninger kan i værste fald ende de forkerte steder, du ville nok heller ikke bryde dig om at blive udleveret og omtalt hist og her.

Hvis du opretter en dating profil på nydate.dk så kan vi give dig et simplet råd – vær dig selv og nede på jorden, hvis du prøver at være en anden, ender din dating altid i en fiasko og du spilder både din og de andres datingprofilers tid

Hvis du har lyst så opret en gratis dating profil nu, måske møder du den eneste ene? Velkommen til dating på nydate.dk

Dating på nydate er gratis
Velkommen til gratis dating på nydate.dk

Mangler du en kæreste - en ledsager for livet, nye venner – så prøv vores gratis datingside. Dating på nydate er for dem som søger, at lave ensomhed om til tosomhed - alle er velkommen også dig. Bemærk, hos nydate er det ikke kun gratis at oprette en dating profil, men også at bruge den!


Opret en gratis dating profil nu!