Dating info

Dating

Dating på nydate.dk er meget populært, rigtig mange enlige møder nye venner og den eneste ene på nydate.dk. Der er ca. 900.000 enlige i Danmark, efterfølgende kan du læse hvad mænd og piger leder efter på vores dating side.

En undersøgelse lavet af nydate.dk som vedrører over 20.000 mænd og kvinder, der aktivt bruger vores dating side, har vist en række interessante forskelle på det mænd og kvinder søger når de bruger vores dating side.

Kvinderne på nydate.dk er meget afgrænsede i kriterierne for deres søgen efter en dating partner på nydate.dk, hvorimod mænd søger meget bredt. De fleste kvinder vil ikke bruge tid på at skrive med dating profiler på nydate.dk, som de i sidste ende alligevel ikke tror blive til en langsigtet kæreste. Kvinder vil have høje mænd, kvinderne lægger meget vægt på mænds højde, når de vurderer en dating profil. Op imod 70% af kvinderne ønsker sig en mand, der er mellem 176 cm og 2 meter høj. Kvinder vil helst være lavere end manden - også i stilethæle.

Mændene på nydate.dk vil helst have en kvinde, som ikke er alt for høje, op imod 50% af mændene lægger vægt på kvindens højde. Mænd søger typisk kvinder, der er mellem 150 – 190 centimeter høje. Hvis kvindens højde er enten lavere eller højere, er det bedst, hvis kvinden er lavere. Kvinder på over 190 centimeter, er en for stor mundfuld for langt de fleste mænd.

Kvinder vil gerne føle sig beskyttet og grunden til, at kvinder ønsker sig mænd, som er højere end dem selv, og mænd oftest ønsker kvinder, der er en smule lavere end dem selv, bunder formentlig i et gammelt instinkt om, at manden skal kunne beskytte kvinden. Andre faktorer kan sagtens opveje en højdeforskel, men man kan selvfølgelig sagtens se par, hvor kvinden er højere end manden, men når det er tilfældet har manden som regel andre fordele, som kvinden værdsætter og som opvejer hans fysiske mulighed for at beskytte hende. Det kan være rigdom, humor osv.

Mænd på nydate.dk`s dating side vil have kvinder med langt hår og kvinderne vil have mænd med kort hår. I undersøgelsen på nydate.dk´s dating side foretrak mændene helt klart kvinder med langt hår. Kvinderne derimod ønsker sig først og fremmest kortklippede eller skaldede mænd. Langt eller halvlangt hår til mænd er i kvindernes øjne ikke attraktivt.

Kvinder søger lighed i uddannelsesniveau - mænd er mere ligeglade, kvinder søger oftest dating partnere, der har mindst lige så høj en uddannelse som dem selv. Kvinderne på dating ønsker sig dog ikke mænd med en meget højere uddannelse end dem selv, da det kan give en skævvridning i forholdet. Generelt lægger mænd meget mindre vægt på en mulig kærestes uddannelse, og søger derfor mere bredt.

Op mod hver fjerde dansker har gjort brug af dating på nettet, viser en Gallup-måling. Især den voksne og ældre del af befolkningen er hoppet med på dating bølgen de seneste år. Samtidig er det ikke længere tys-tys at være medlem af en dating side, det er socialt helt acceptabelt at have fundet sin partner på eksempel vis nydate.dk`s dating side. Så smid hæmninger og kom i gang med dating - vi byder dig velkommen til dating på nydate.dk

Dating på nydate er gratis
Velkommen til gratis dating på nydate.dk

Mangler du en kæreste - en ledsager for livet, nye venner – så prøv vores gratis datingside. Dating på nydate er for dem som søger, at lave ensomhed om til tosomhed - alle er velkommen også dig. Bemærk, hos nydate er det ikke kun gratis at oprette en dating profil, men også at bruge den!


Opret en gratis dating profil nu!